Ελένη Π. Γιαννούκου

Professional Coaching and Training +30 2421312394  info@dynamicallycoaching.com

Βιογραφικό

Ιδρύτρια και εμπνεύστρια του Dynamic Coaching Lab είναι η Ελένη Π. Γιαννούκου, Πιστοποιημένη Επιμορφώτρια Ενηλίκων, Business and Career Coach, επιχειρηματίας και βραβευμένη συγγραφέας. Έχοντας επιτυχημένη δραστηριότητα στο χώρο των επιχειρήσεων, της διαφήμισης, των εκδόσεων και της δημοσιογραφίας, απέκτησε μια σφαιρική αντίληψη της σύγχρονης αγοράς. Με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συστημική Φιλοσοφία, στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και στο Professional Coaching και διαπιστευμένη από τον Association for Coaching ® (AC), η Ελένη έχει αφιερώσει τα τελευταία οχτώ χρόνια της ζωής της, στην ενδυνάμωση και εκπαίδευση φιλόδοξων ανθρώπων που επιθυμούν να βελτιώσουν τη ζωή τους και να γευτούν την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε σεμινάρια του Princeton University των Ηνωμένων Πολιτειών και σε διεθνή συνέδρια. Είναι εισηγήτρια σε Eνδοεπιχειρησιακά και Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ενηλίκων με πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ. Έχει συνεργαστεί με Κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, Συλλόγους και Σωματεία. Εργασίες, άρθρα και ανακοινώσεις της δημοσιεύονται τακτικά σε επιστημονικά περιοδικά. Το πρώτο της βιβλίο «Αυτογνωσίας Κάλεσμα» απέσπασε το 2016 πανελλαδική τιμητική διάκριση. Η ίδια στηρίζει έμπρακτα και αναπτύσσει φιλανθρωπική δράση στην πόλη της, όντας ενεργό μέλος σε φιλανθρωπικά και πολιτιστικά σωματεία με κοινωνικό αντίκτυπο.

» Ένα από τα πιο ισχυρά μου πιστεύω είναι ότι η εκπαίδευση είναι η πόρτα για την ελευθερία και την προσωπική ευτυχία. Γι’ αυτό η δική μου αποστολή είναι να ενθαρρύνω και να παρακινώ τους ανθρώπους να μεγιστοποιούν τη δυναμική τους και να αναπτύσσονται ώστε να εκπληρώνουν τους προσωπικούς τους στόχους. «

Στην επιτυχία σας,

Ελένη Π. Γιαννούκου,

Ιδρύτρια και εμπνεύστρια του Dynamic Coaching Lab

Επικοινωνήστε μαζί μου!


Όλα μας τα σεμινάρια και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι πιστοποιημένα.