E-coaching

E-coaching

E-coaching

Τα σεμινάρια της DCL έχoυν σχεδιαστεί για να παρέχουν άμεσα εφαρμόσιμη γνώση για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως απασχόλησης, φύλου ή ηλικίας. Στοχεύουν στην αυτοβελτίωση σε οποιονδήποτε τομέα και αν δραστηριοποιείται ο κάθε άνθρωπος.

Be Dynamic

Aνακάλυψε την απεριόριστη δύναμη που κρύβετε μέσα σου και άλλαξε την ποιότητα της ζωή σου μια για πάντα! Το life coaching σε βοηθά να απελευθερώσεις όλο το δυναμικό σου, και να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου ώστε να γίνεις όλα όσα ονειρεύεσαι.

Boost your career

Boost your career

Με το μοναδικό πρόγραμμα μας ‘’Career Building’’ σε εκπαιδεύουμε και σε εμπνέουμε να φτάσεις την καριέρα σου εκεί που επιθυμείς. Κατέκτησε την επαγγελματική σου επιτυχία βήμα βήμα μαζί μας!

Dynamic CV

Dynamic CV

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη του αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματός σου και σε προετοιμάζουμε για τη Συνέντευξη Εργασίας με διαδραστικές μεθόδους όπως προσομοίωση και role playing. Μάθε περισσότερα....

Personal Branding Services

Personal Branding Services

Εφάρµοσε καθηµερινά όλες τις αρχές και πρακτικές που χρησιµοποιούν οι πιο επιτυχηµένοι στο τομέα τους άνθρωποι . χτίσε την προσωπική σου εικόνα και ένα επαγγελματικό προφίλ που θα φέρει επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη ζωή σου.

Career Consultation & Advice

Career Consultation & Advice

Επαγγελματικός προσανατολισμός και συμβουλευτική για νέους. Αντιστοίχηση των προσωπικών δεξιοτήτων και προτιμήσεων με την προοπτική της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης.

Boost your Confidence

Boost your Confidence

Αύξησε την αυτοπεποίθησή σου ώστε να μπορείς να αντιµετωπίζεις τις καθηµερινές προκλήσεις, να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τις προσωπικές σου υποθέσεις και να υλοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

.