Skills

Skills

Σκοπός των προγραμμάτων μας είναι η βελτίωση γνώσεων και δεξιοτήτων των στελεχών ιδιωτικών & δημόσιων φορέων υπηρεσιών σε θέματα επικοινωνίας, συνεργασίας και ομαδικής εργασίας, διαχείρισης κρίσεων, συγκρούσεων και εργασιακού στρες, ώστε να είναι ικανά να επικοινωνούν και να συνεργάζονται αποτελεσματικά με συναδέλφους, στελέχη της ίδιας ή άλλων υπηρεσιών, καθώς και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά κρίσεις, συγκρούσεις και έκτακτες καταστάσεις στο εργασιακό και προσωπικό τους περιβάλλον.

Soft Skills

Soft Skills

Ανέπτυξε τις κατάλληλες δεξιότητες που χρειάζεσαι για να λειτουργείς στο 100% των δυνατοτήτων σου. Οι δυνατές κοινωνικές δεξιότητες είναι περιζήτητες ειδικά σήμερα που η αυτοματοποίηση και τα ρομπότ καταλαμβάνουν ολοένα και περισσότερες θέσεις εργασίας.

Effective communication

Effective communication

Μάθε και εφάρμοσε τα μυστικά της αποτελεσματικής επικοινωνίας. Αποκωδικοποίησε τη γλώσσα του σώματος, εξασκήσου στην ενεργητική ακρόαση, γίνε επιδραστικός και τελειοποίησε την πειθώ σου.

Time management

Time management

Ο χρόνος όταν δεν αξιοποιείται είναι πεταμένα χρήματα και χαμένη ενέργεια. Μάθε σήμερα πώς να διαχειρίζεσαι τον χρόνο αποτελεσματικά και απόλαυσε κάθε στιγμή της ζωής σου δίχως στρες!

Sales training

Sales training

Δυναμίτισε τις πωλησιακές σου ικανότητες, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά που θα σου εξασφαλίσουν την επιτυχία. Εκπαιδεύσου στις νέες τεχνικές, στην ψυχολογία του πελάτη, πώς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και πώς να παρακινήσεις την ομάδα πωλητών σου.

Public speaking

Public speaking

Εκπαιδεύσου στις τεχνικές παρουσιάσεων και δημόσιων ομιλιών. Η δημόσια ομιλία δεν οριοθετείται στις διαλέξεις ή της πολιτικές συζητήσεις στη τηλεόραση, αλλά καλύπτει όλο το φάσμα της καθημερινής ζωής. Μάθε πώς να μιλάς ώστε να σε ακούν και να περνάς τις επιχειρηματικές σου ιδέες

Book writing

Book writing

Τώρα μπορείς να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα και να γίνεις ο συγγραφέας του δικού σου βιβλίου! Σε καθοδηγούμε από τη σύλληψη της ιδέας, τον προγραμματισμό της συγγραφής ως την έκδοση του βιβλίου σου και την αποτελεσματική προώθησή του.

Marketing

Marketing

Ικανοποίησε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών σου ακολουθώντας συγκεκριμένες στρατηγικές διαφήμισης και προώθησης.

Emotional Intelligence

Emotional Intelligence

Αύξησε το επίπεδο της συναισθηματικής σου νοημοσύνης (E.Q.) και κατέκτησε την επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Κατανόησε πραγματικά τους ανθρώπους και αναγνώρισε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις τους.

Decision Making

Decision Making

Καλλιέργησε την ικανότητα λήψης αποφάσεων και γίνε κορυφαίο στέλεχος και ηγέτης στον τομέα σου. Μάθε πως να διερευνείς ορθά της καταστάσεις, να αναζητάς τις εναλλακτικές και τους τρόπους δράσης για κάθε περίπτωση.

Problem Solving

Problem Solving

Μάθε πώς να ξεπερνάς τα εμπόδια και να αντιμετωπίζεις τις καθημερινές προκλήσεις. Η ικανότητα να λύνουμε τα προβλήματα και να διαχειριζόμαστε τις κρίσεις θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις ανθεκτικότητα στην αλλαγή.

Negotiation

Negotiation

Οι δεξιότητες διαπραγμάτευσης είναι ουσιαστικό προσόν τόσο για τον επιχειρηματία όσο και για τα στελέχη. Προάγουν τη σταδιοδρομία σας και εξασφαλίζουν την επιτυχία!Μάθετε πως να επιλύετε τις διαφορές σας , κερδίζοντας τον σεβασμό της άλλης πλευράς.

Study Skills

Study Skills

Μάθε πώς να οργανώνεις την μελέτη σου αποτελεσματικά ώστε να κερδίζεις χρόνο και ενέργεια. Μάθε πώς να μαθαίνεις αποτελεσματικά και σημείωσε θεαματική πρόοδο στις σπουδές σου!

Stress Management

Stress Management

Διαχειρίσου το άγχος ώστε να μπορείς να εργάζεσαι υπό συνθήκες πίεσης. Γίνε πνευματικά δυνατός και έλεγξε τις αντιδράσεις σου σε στρεσογόνες καταστάσεις.

Self Mastery

Self Mastery

Επένδυσε στον εαυτό σου και γίνε όλα όσα ονειρεύεσαι. Απέκτησε αυτοέλεγχο, πειθαρχία και αυτοπεποίθηση ώστε να υλοποιείς τους προσωπικούς στόχους σου. Γίνε ο ηγέτης του εαυτού σου και απελευθέρωσε τη δύναμη που κοιμάται μέσα σου.

Team Working

Team Working

Μάθε πως να συνεργάζεσαι αρμονικά με την ομάδα ώστε να πετυχαίνεις υψηλούς στόχους.Καλλιέργησε όλες τις απαραίτητες κοινωνικές δεξιότητες που θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σου στην ομάδα και να προσαρμόζεις τις δράσεις σου σε σχέση με τους άλλους.

Leadership Skills

Leadership Skills

Ανέπτυξε ηγετικές ικανότητες και οδήγησε την ομάδα συνεργατών σου στην επαγγελματική επιτυχία. Είτε στοχεύεις σε υψηλές διοικητικές θέσεις είτε επιθυμείς να αναλάβεις περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες, χρειάζεσαι τις ικανότητες ηγεσίας για να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τις προσωπικές σου υποθέσεις.

.